...

HEJ, kul liv *noot*

HEJ, positiva klubben!


frida fattar inte matematik

I know you, friend!


Påskens alla dagar

Påsklovet är snart över, lite tråkigt i och med att vädret är så bra att man hela tiden vill vara ute. Långfredagen spenderades med några goa klasskompisar hemma hos mig. Det blev grillning, singstar, studsmatthoppning och lite dansa dansa! En mycket trevlig kväll, som borde göras om! Ni vänner, ni är verkligen bäst!

På påskaftonen tillbringade jag lite tid med familj med god middag på Koberg, därefter blev det en tur till världens bästa Matilda. Hästar skulle skötas, ridas och därefter fick vi även besök av godingen Emelie. Hihi, så roligt som jag har med dessa töser är helt otroligt.. skratt-major är vi allihopa! :D Påskdagen har gått ut på solning ute på landet, traktorkörning, lite grillning och lite plugg! Helgen sumeras som väldans bra! :D

Lite bilder från i fredags!


 


pixx från grillning!



Se till att inte bara hamna där dit vinden fört dig


Påsk.

Denna veckan har jag haft påsklov och jag har hunnit med relativit mycket - att träna, fika, umgås med gooa folk, grilla, släktmiddag och jag har även gjort massa andra vettiga saker. Idag är det långfredag morgon, planen för dagen ser ut såhär: Träna zumba 90 min, köpa lite mat, middag med morfar och därefter blir det lite grillning hemma hos mig med de bästa kompisarna! Det blir en bra dag, solen lyser och jag är taggad, wihooo!


Studsmatta ❤

Solen har lyst nästan hela dagen och jag har inte kunnat hålla mig längre, så det blev framtagning av min älskade studsmatta! Det tog ett tag eftersom jag gjorde allting själv, men det var det värt! Så jag tänkte visa er lite från förmiddagens glädjeskutt! :D


vänskap


What You Waiting For?


Fredag 15/4

Började lovet med att vakna i bästisen säng, sedan en tripp till olika tapetaffärer och därefter en lunchdejt med min gooing Jasmine. Eftermiddagen stod för städning av garderob. Gamla kläder skulle bort, sommarkläder fram! Åh, vad jag började längta mot Magluf när jag packade upp alla sommarkläder, enbart 43 dagar kvar!

Nedanför: En outfit som kan komma till användning i sommar!

 


Förlåt att jag aldrig har sagt förlåt


Med ett leende på läpparna

Denna dagen inte har blivit som jag hade tänkt från början. Jag hade planerat att få massa gjort men istället vaknar jag otroligt trött i morses, huvudont och ont i hela kroppen. Dagen har gått åt till skola i 1 1/2, sen till biblioteket för att lämna tillbaka böcker och därefter hamnade jag i soffan med filt + film. Borde jag kanske göra något vettigare denna onsdagseftermiddag tro? Ikväll taggas träning i vilket fall!


Dienstag

 

Dagen har varit regning, bra, allmänt seg!

Måste bara passa på att gratta gooaste Julia, som fyller 18 år! hihihihi, du är bra! ❤

 



Frida tänker:


KM:et är över för denna gång

Km i helgen är över! Det gick faktiskt förvånadsvärt bra. Mina småtjejer kom på delad tredje plats som smurfar och de gjorde jättebra ifrån sig! Jag med min gympagrupp tog hem vinsten! Sjukt kuuul! Maybee att det kommer upp en film på när vi förtränade, vem vet!

Ni får iaf ett smakprov på en bild! Vi ska föreställa svanar i Svansjön, hihi


Trääning

Sticker mot Ä-borg för att träna Step-up med miss Skoogh! Rätt hurtigt på en lördagsmorgon klockan 11 måste jag säga, hihihi! Step-up anser jag som en bra träningsform om man vill öka sin kordination och kondition och samtidigt röra på sig :)


Frida tänker:

 


Friday friday

Snygga bruuuudar på bryggan!

 


It feels alright


VÅR

Nu känns det äntligen som om det har blivit vår på riktigt. Sista dagen på projektarbetsveckan, skööönt - fick sluta tidigare eftersom vi enligt Petrus var alldelses för flummiga. Inte varje dag man skrattar så mycket som jag gjorde på mentorstiden. Flummigt värre begav jag och mina söta vänner Matilda, Mathilda och Agnes till bryggan med köpt kladdkaka och lite annat smått och gott. Mysigt värre och vädret börjar arta sig!

Helgen lär bli braaa! Lite KM och lite chill, lite träff med vänner antagligen - låter som en bra helg! hihihiihihi

Remember

Vissa betyder mer än andra, men ändå är vi alla vänner! ♥♥

Projektarbete..

Mitten av skolveckan är avklarad. Tiden går så fort när man har roligt, eller inte? Denna veckan har vi projektarbetsvecka i skolan, lite väl segt kanske. Det innebär att vi har fått gå på treornas projektredovisningar, fått inspiration, bollat idéer med kompisar och liknande. Målet med veckan är att vi ska ha ska ha kommit på vad vi vill göra för projekt och på fredag ska en projektplan in. Frågan är vad man kan göra för projekt! Idéerna hittils är:
  • Resa till Spanien med nåra goooa girls och typ åka på resa med en budget, slutprodukten skulle kunna vara en handbok om att platsen vi åker till eller nått sånt!
  • Handbok till att åka själv utomlands, skulle kunna kopplas med Magaluf-resan och kan även kopplas till handboken som vi eveuntuellt skulle göra om vi åkte till Spanien.
  • Något inom träning?
Frågan är! Om ett år ska vi redovisa och då lär jag ju ha bestämt mig iaf!

You are beautiful




Fredagsmys

Veckorna bara flyger iväg och nu är det fredag igen! Det som nyss var måndag, tiden går fort och snart är det påsklov sedan Magaluf och sedan sommarloooov. Det lär blii grymmebra! Dagen har varit braa, skolan var trevlig och sedan blev det besök på o´learys med bästa familjen!

Måste bara säga att jag är glad över alla de goooa vänner jag har!
Ett skratt förlänger livet



RSS 2.0