believe in yourself ♣

Hej!
Har inte haft så mycket tid för bloggen då jag i veckan ska avsluta mitt projektarbete i skolan och det har därför varit mycket som ska göras. Idag har jag haft min redovisning för ettor, tvåor och treor på min skola och det gick faktiskt bättre än förväntat så det var skönt. Jag är helt klart nöjd över resultatet. Fick massa stöd av alla mina goa vänner, det var nog därför det gick så bra som det gick.
Ikväll blir det gympa, har inte tränat på 2 veckor då jag har varit sjuk - så det ska bli skoj.

we shine

Dagarna går bara fortare och fortare och nu har till och med helgen redan flugit iväg. Onsdagens match bjöd på förlust, men det var härlig stämning ändå! I Torsdags blev det en spontan utgång med kära vänner, alltid lika trevligt. Fredag=studiedag! Spenderade min dag med att hälsa på min gamla skola och baka med små söta barn. Tänk va trevligt det är när ens gamla lärare kommer och ger världens kram! haha! Bakningen gick bra och tur var att jag hade med min bästa polare Jasmine, annars hade det aldrig funkat! Sedan blev det lunching på stan med Jasminen och Emilen! Cyklade till stan för första gången i år, solen lös och det var riktigt schteeck. Lite utav kvällen spenderas på Ä-borg med Hanna, vi kikade 24-timmars spinningen och hälsade på grymmaste victoria på hennes jobb. Hon såg riktigt hard-working ut! hihi! Lördagen bestod utav kurs hela dagen i Borås. Det roligaste var att vi prova på massa redskap själva, så bra träning vilket resulterat i världens träningsverk, kan knappt gå. Men sjukt kul!
charmigaste bilderna, har jag hört! Goa kompis!

När vi sjunger Frölunda!

NU taggar vi Frölunda-match!
HEJA HEJA HEJJJJJAA

Tisdag 20/3

Känslan av att någon krankar ner på en, även fast man försöker - den känslan har jag nu! Att trots att man försöker så verkar det inte bli uppskattat. Lagom kul.

Show the world what reality really looks like

Spåkulan säger..

Bakelibakbooook

Äntligen har min bakbok kommit! Så skoj! Som projektarbete har jag gjort en bakbok för barn med lite lätta recept. Känns bra att boken är hemma nu! Bara att fokusera på den skriftliga rapporten, loggbok och redovisningen. Men det största arbetet är ju faktiskt boken, och den är klar vilket är skönt! WIHO!

belive

Slösa inte din tid på en människa som inte slösar sin tid på dig.
Slösa inte din kärlek på en människa som inte slösar kärlek på dig.
Slösa inte dina tårar på människa som får dig att gråta om och om igen, utan att fälla en endaste tår för din skull.
Le mot människor som får dig att le,lita på de som är värda att lita på.
Lägg din tid på dem som uppskattar det, och kom ihåg att varje människa gör sin egen lycka genom att välja de människor till sin närhet som får en att lysa!



hello sunshine


Medan vi sörjer över förlusten av vår vän, gläds andra över att få möta henne på den andra sidan.


Let´s get happy

Sitter i skolan, helt ensam och väntar på att min sista lektion för dagen ska börja, vilket den gör om 30 minuter - lite segt men men! Vädret ute är fantastiskt och det är rätt varmt, goo vårkänsla.

Jobbar lite med mitt projektarbete samtidigt som jag ser högen av alla de andra läxorna som ligger och väntar på att bli gjorda. Dags att sätta igång att vara lite seriös. Det är trots allt inte alls lång tid kvar till studenten och allt vad det innebär, ska bli så skoj men samtidigt lite skrämande. Vad ska man göra sen? Hur ser framtiden ut?
Nu: återvända till läxberget!

RSS 2.0