summer and sun

 

En tro på framtiden, en tro på sanningen, en tro på gemenskapen


Saknade vän

Hej!
Har precis haft besök av en saknad bästa kompis, Matilda! Alltid så trevligt att träffa de som står en nära. Det var sjukt längesedan vi sågs, typ på studenten! Men det blir så när båda har jobb hit och dit. En trevlig pratstund tillsammans med lite rabarberpaj så gick timmarna fort och vi kom helt klart fram till att ses snart igen, vilket jag tycker låter som en mycket bra idé!

Nu ska jag strax gå och sova, så att jag orkar att jobba hela natten! go natt!
 

Vad gör du nu förtiden, varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för längesen vi sågs.


Summer, sun and friends


Today

Det var ett tag sedan jag skrev och det har hänt så mycket roliga saker i mitt liv på denna korta tid. Jag fixade klart mina betyg innan jag och fem underbara tjejer begav oss utomlands, destinationen var Cyperns festparadis Ayia Napa. Vi hade det underbart med fint väder, fina stränder och varmt i vattnet. Sedan för att göra resan ännu bättre var det en heldel fest - partybåt, barrunda, grabbarna grus ah, helt superduper kul! Mycket nytt folk och goa vänner gjorde resan underbar. Vi kom hem lagom *pigga* och halvt sjuka hela bunten. Några dagar sedan var det dags för vår skolas bal. Jag och min bästis Jasmine var och fixade håret tillsammans på salong och hade det allmänt mys och därefter bar det iväg på bal på Ronnum. Det var så kul att se alla så himla fina och stämningen var sagolik, det var riktigt riktigt roligt. Mingel, god mat, bra underhållning och ja, det var bra ordnat alltihop. Jag fick en utmärkelse från några klasskompisar årens kämparinsats med motiveringen "därför att du verkligen har kämpat från början till slut vilket har gett goda resultat", gissa om jag var chockad! Men verkligen superglad över detta och ja, jag har verkligen kämpat dessa tre år, mycket skola hela tiden, men är så otroligt nöjd. Balen rundades av med vals och sedan dans in på småtimmarna. Alla var glada och det blev en riktigt bra dag. Dagen efter var det dags för världens bästa lillebrors födelsedag! Hade lite kalas hemma och hade det allmänt mysigt. På fredagen var det dags för den stora dagen, STUDENTEN! Den dag som vi alla väntat på var här! Startade morgonen med mysig champangefrukost hos Julia och därefter flakåkning. Sedan till skolan och åt middag, sedan blev det tal från rektor och liknande. Stipendie delades ut och återigen blev jag så chockad när de ropade upp mitt namn som årens utveckling. Med en väldigt fin nomenering blev jag riktigt rörd och stolt på samma gång och jag kan bara hålla med, jag har verkligen utvecklats och förändrats sen jag började på fridagymnasiet - allt på den positiva sidan. Mer framåt, mer social, mer ja allting! Betygen delades ut och jag kan faktiskt säga att jag är nöjd över resultatet! Efter lite småcermonier var det dags för utspringet. Så kul att springa ut och se alla dessa människor som stod där för att uppvakta oss alla studenter. Hittade min släkt och vänner och fick så mycket söta nallar och blommor! En riktigt go känsla måste jag säga. Sedan hem på lite studentfirande hemma hos mig och därefter förfest och sen lippan där vi hade vippen! Superkul och jag kan bara tacka alla klasskompisar för tre goa år tillsammans.
 
Dagarna efter studenten har det varit jobb, umgåtts med kompisar hit och dit, lite middagar och några utgångar. Midsommar spenderades på smögen med bästisarna Mathilda och Julia! Vi hade tur att hitta en bra lägenhet mitt i smögen typ och det vi firade faktiskt en helt vanlig midsommar typ. Sill och potatis, jordgubbar, midsommarkrans - superhärligt. Kvällen regnade delvis och den var allmänt trevlig, tills min mobil blev stulen :( men men sånt som händer. Kvällen fortsatte i festens tecken och ja, heltjeckt. Koll på bryggan, mycket sovande och slappande hann vi också med. 
 
Har även äntligen fått fira underbara Jasmine. När hon fyllde år i Februari fick hon en Madonna biljett av mig och i onsdags var det dags. Vi var där i god tid och vi såg bra ifrån läktaren. Madonnas val av låtar kunde ha varit bättre men men, de låtar som vi kände igen var super och hela Ullevi började klappa händer -en härlig känsla. All dess effekter var sjukt coolt och det var första gången jag var på en riktigt stor konsert och jag gillade känslan mycket, så fler konserter får det bli i framtiden. Redan den 22 November blir det Swedish House Mafia i huvudstaden med bästa partypinglan, kommer bli grymme!
 
Detta var lite vad som har hänt det senaste! Ska försöka uppdatera lite oftare och snart kommer lite bilder upp från student, bal osv. Måste bara hitta bilderna, dom verkar ha försvunnit :( får leta lite bättre! :)

RSS 2.0