humöret i bott, typ


Förändringar innebär inte alltid förbättringar, men kan så vara

Dagen har varit allmänt måndagig, lite seg och flummig! rätt chill helt enkelt.
Dock börjar humöret sakta dala nedåt, kanske beror på trötthet - vet inte riktigt.
Nu måste jag fortsätta med kvällens plugg, wihopp

Ich spreche deutsch. Ich habe Test morgen!

Tack och lov för att glosorna börjar fastna i huvuet! Nu bara alla grammatik kvar att lära!

Man behöver inte alltid visa sig från sin bästa sida - är den tillräckligt bra så lyser den igenom.


Let me be who I am

veckan har varit bra! Mycket matteplugg i alla dess former - mattefika med thildis, mattemöte, matte-plugg med pannkakkksätning! En bra variation så att säga. Provet vi hade idag gick väl helt okej, kunde gått bättre men men man får vara nöjd med det man kan och det man har presterat. Kvällen har spenderats hos bästa vännen i Sandhem med mina andra gosetöser - en trevlig kväll med revben, fruktsallad, popcorn i mängder och en hel del snack - me likes very much! Snart dags att sova, och imorgon får det bli en lång sovmorgon, ska bli riktigt skönt då jag har varit slö hela veckan.

best friends ♥


24 januari - Goda vänner ger god hälsa

Skolan rullar på och det funkar väl. Har fått massa nya kurser, men det verkar helt okej så det ska nog bli roligt. Dagarna går fort och snart är det helg igen, så skönt! Dagen har varit bra, skolan började med en lugn lektion i tyska, därefter svenska C och psykologi som är nya kurser för vårterminen. Skojskoj!
Mycket kik på balklänningar har det blivit det senaste och jag tror att jag äntligen har bestämt mig, efter många om och men! Tror det kommer bli bra, fin var klänningen iaf!
en liten titt, så att säga!

Våga

Goddag! Påväg hem från dagens enda och mest flummiga lektion, naturkunskap! Kan nog ha varit det roligaste på länge, men jag får inte missa gympan igår. Herre! Glad ska man vara iaf!
Idag står lite matte-plugg på schemat, för att sedan träna småbarnen och sedan blir det utgång för att fira en nära vän som nyss fyllt år. Tror att dagen kommer att bli lyckad och jag ser framemot kvällen, tihihi!

Dance with me


Små barn, små bekymmer. Stora barn, stora bekymmer.

sötaste gosen!

Good friends are like stars. You don't always see them, but you know they are always there


dröm om morgondag, minns gårdagen, LEV idag

Bokade pass inför morgondagen, men det känns väl rätt omöjligt att få en plats på passet, då jag blev 16:onde reserv. Men man kan alltid hoppas, hade varit grymt roligt! Imorgon startar även gymnastiken igen, känns faktiskt kul - ett ny termin med nya utmaningar - me likes.


Back to reality!

jullovet håller på att lida mot sitt slut, men det är bara börja tagga vårterminen och allt vad den har att erbjuda
- Ännu mer lov, Aiya napaaaaa och självklart studenten!
Detta lovet har varit väldigt behagligt. Jag har haft tid att ta det lugnt, vilket har behövts då det varit en väldigt ansträngande höst då det varit mycket i skolan, runt omkring och jah i allmänhet rätt berg-o dalbergbana så att säga. På lovet har jag hunnit umgås med bästa vännerna, familj och släkt. Ätit väldigt god mat. Nyår var mycket trevlig och jah, vad ska jag säga annorlunda! Lite träning har det också blivit.
Ett rätt perfekt lov!

I'm not a backup plan, and definitely not a second choice


What makes you beautiful



bästis plästis ❤

Älskar diiig vännen min! ❤


tiderna förändras



RSS 2.0