Segaste ever


-

Kul att höra att man bara är sur och arg, åhh.


When life gives you a hundred reason to cry, show life that you have a thousand reasons to smile


what should I say?


Det är aldrig för sent att ge upp

God natt eller kanske god morgon!

Har haft jättebra i London tillsammans med två Goa vänner! Mer om detta senare! I natt jobbar jag och längtar till sängen redan nu! Bara 3 timmar kvar! Hoppas det går fort!


Nu far vi! ✈


Matlagningskaooos


Dagens planer

Vaknade inte så tidigt, men men! Idag ska jag försöka göra lite nytta! Mina planer för dagen är:

- städa huset
- laga mat
- sortera bilder
- sova
- jobba natt

Vi får väl se hur detta ska gå, bäst att jag sätter igång nu så jag hinner!


Åttonde oktober tvåtusentolv

Låång dag, fast ändå inte!

Idag hade jag tänkt gå upp tidigt men inte hörde jag väckarklockan, så vaknade vid halv 11, rätt skönt måste jag säga! Åkte nästan direkt till Vänersborg för att låna en bok jag är tvungen att ha till kursen jag läser i skolan! Sedan åkte jag till Trollhättan där jag mötte upp Mathilda för lite kik i affärer och sedan kom Victoria och då gick vi alla och lunchade! Mycket trevlig men servicen kanske inte var den bästa, hehe! Sedan vid tvåtiden fick jag springa till högskolan där jag hade lektion i några timmar! Rätt intressant och lagom flummig! Ikväll har jag tränat mina småtjejer i gymnastik, vilket gick hyfsat bra idag! Nu ska jag strax sova, det finns ju en morgondag imorgon och den tänker jag inte sova bort!


Imorgon - ny vecka, nya utmaningar

Veckorna bara springer iväg och det känns som att det blivit höst på riktigt utomhus!
Den sista tiden har jag jobbat några nätter, haft några roliga utgångar med finaste vännerna, en del slötittande på serien Pretty Little liars! Jag har även pluggat och haft mitt första riktiga seminarie på högskolan, vilket tillslut gick bra - fick reda på resultatet idag och tackolov var det godkänt! I tisdags var jag på Ullared med min bästa granne My och hennes kompisar, mycket trevligt och en fattigare Frida - tur är väl det att jag får några nätter att jobba så att jag inte blir helt pank. I torsdags var det kanelbullens dag och jag agerade hemmafru - bakade en mängd bullar, lagade mat och städade!

Imorgon väntas en ny dag! Ska till skolan några timmar och sedan gymnastikträning för mina små gymnaster! Kanske blir det en go lunch med söt vän, vem vet! Den som lever får se! Nu är det dags att sova så att förkylningen jag dragit på mig försvinner så fort som möjligt!


RSS 2.0