Ja må hon leva

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Mathildas födelsedag! Hoppas dagen har varit underbar och att vi firar rejält imorgon! pusss på dig! GRATTTIS ♥♥



Hur ska man veta att man siktar åt rätt håll?


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Har haft fullt upp de senaste dagarna. Skolan började förra måndagen och det har tagit på krafterna en del. Sedan i torsdag blev det utgång på lipz med goa folk! Faktiskt mycket trevligt! Upp tidigt därefter för att ha 1 mattelektion, hem och sen mot vara. I Vara spenderade jag hela helgen. Från fredag till söndag med en mycket spännande ledarutbildning. Har faktiskt lärt mig mycket som jag inte visste innan, samt skaffat mig lite nya friends. Fredagkväll spenderades med ett par boråsare på en finfin altan och lördagen blev det gooo kebab med trollhättebor, vänersborgare och boråsare! Mycket trevligt! Kvällen ska vi inte prata om, men helt klart trevligt!
Tröttsamt är det att ligga på topp, sov sött!
xoxo

Yesterday

Att komma bort från stan ibland, gör mig starkare

Party rock is in the house tonight

Trädgårn var totalt galet!

Det sista året

första skoldagen på sista skolåret innan studenten var idag. Det var en helt okej första dag, mest kul var det att träffa alla goa vänner!
Får hoppas på att det blir ett roligt och lärorikt år!

Vem tusan är perfekt?


Körning med bil, hihi


KÖÖÖÖÖRKOOOOOOORT

Då var körkortet fixat, såååå sjukt skönt och skoj! :D

goa dagar med goa bruds!


10 augusti var min dag

Den 10 augusti 2011, fyllde jag 18 år! Det känns helgrymt! Hann med väldigt många saker under samma dag.
Skattjakt, halkkörning, övningskörning, kalas med släkt och speciella friends! Kunde inte ha varit en bättre dag. Nästa vecka väntas utgång, någonstanns vart är inte spikat men lär bli trevligt.
JAG KÄNNER MIG SÅ GAMMAL!

Day before 18

OMG, 1 dag kvar till 18 år! :D hihihiihihihi

100 % äkta magaluf-brudar

Sakkkknar Magaluf! Kan nog ha varit den roligaste resan i mitt liv, helt galet! Mitt i det regnande Sverige vill man inget mer än att åka iväg och sola och bada i mängder! Men i dessa stunder blir det lättare att tänka på alla goa soliga minnen. Men regn är egentligen inte helt fel det heller, iallafall rätt mysigt!

How do you feel today?


Forever and ever


vänskapen med dig har varit solskenet som förvandlat mina dagar

Skara Sommarland

RSS 2.0