loov

Hihi, julen har varit toppen. Med fina presenter, mycket vila, mellandagsrea och gooa kompisar har gjort lovet till en bra början. Det nästsista jullovet på gymnasiet har startat, helt otroligt vad tiden går fort! Det känns som det var nyss vi började gymnasiet, men om man tänker efter var det för 1.5 år sedan. Halva tiden kvar och denna ska tas vara på..

Imorgon är det nyår och det ska fiiras! Tror att det kommer bli superbra, även om inte alla planer är spikade ännu! Men good mat med gooa vänner ska iallafall ätas! :):)

helgen..

Hej bloggen!
Det är mycket som har hänt på sistone - mycket i skolan, uppbokad helg, träningar hit och dit.

Efter skolan i fredags begav jag mig hem för fixelifixa lite innan det var dags för redskapskörning nere i stan. Lite tidsoptimist som jag är trodde jag inte att det skulle ta så lång tid, men det gjorde det. Hemma var gäster på ingång, jag och nåra söta kompisar hade planerat en överraskningsfest för bästa Matilda. Matilda kom och hälsade på mig nere i stan för att sedan bege oss mot strömslund. Innan vi gick hem till mig hann vi gå en myysig skogspromenad, som gillades. Väl hemma blev det buzz-spel, ballonger, kladdkakka och dansa dansa dansa!! Det blev en mycket trevlig kväll med underbara människor. ♥♥

Lördagen och söndagen spenderades med en heldel bussåkning till staden, det var nämligen i helgen som NIF hade sin årliga juluppvisning. Uppvisningen gick bra för mig och för mina småtjejer, en lyckad söndagseftermiddag.

Nu är det snart helg igen och snart jullov, längtar! 2 veckor kvar i skolan

4/12

Nu taggas det småbarnsförträning!

RSS 2.0