Woppps, var visst 2 dagar kvar - hihihi


Efter regn kommer solsken

 

varför ska man bry sig, om ingen gör det tillbaka? att alltid behöva

fråga och ingen hör av sig!


If everyone just smile

Heja heja heja MAGALUF!

Förhoppningsviis är vi påväg till Magaluf om 22 timmar. Låter inte helt fel! gryymmmmmme gryym!

good/bad dayyy

Sikken dag, sikken dag. Humöret har verkligen gått upp och ner hela dagen. Trots dåligt resultat på prov lyckades vissa guldklimpar i skolan göra det bättre! Ni är guldvärda! Mentorstiden var bara för söt, massa fika + intervjua allihopa om deras partyytips, gissa om jag har mängder nu? Det passar ju perfekt i och med att det snart bara är 1 vecka kvar tills det är dags för Magaluf för min del. Ska nog försöka använda några tips, vissa ska jag följa fulltut! herre, lär bli galet! :D Detta gjorde dagen lite bättre, me likes!

When you smile


Du är en av de, som känner mig på riktigt

En av de människor jag känner bäst är min lillebror. Han är världens goooaste människa, som visserligen kan vara jobbig ibland men oftast är han hur snäll som helst. Med honom kan jag vara mig själv helt ut, riktigt skönt ibland. Samma humor, samma stil. Vi kan flumma runt utan att någon tycker det är konstigt. Goo känsla det där!

Du är världens bästa bror!


Tänka På Miljön

 

Satt precis och kollade på olika glassar och då fann jag denna glass, "nordic water peace" som har gjorts dels för att man ska tänka på vår natur och vår östersjö. Ser inte lite smaskigt ut, nackdelen är dock att glassen är fruktansvärt dyr. Men men..

Tänk hellre 1 gång för mycket, än 1 gång för lite



Äkta vänskap
Äkta vänskap är att förstå varandra, utan att säga ett ord. Äkta vänskap är att kunna skratta med och åt varandra, utan att vara elaka. Äkta vänskap är att göra saker tillsammans. Äkta vänskap är att uppleva saker tillsammans. En äkta vän går inte bakom ens rygg och pratar skit om en. En äkta vän vågar stå upp för en i både med- och motvind.
Äkta vänskap bygger på förtroende och tillit.

Saturday evening

Gooo lördag, eller inte.

Dagen har bestått av historia, historia, övningskörning, historia än en gång och nu är jag äntligen klar. För en gångs skull är jag faktiskt väldigt nöjd med mitt arbete och det gillas! :) Snart blir det att åka på kalas hos min älskade släkt, myysigt!

ett smakprooov på vad jag har hållt på med hela dagen!





Friday i´m in love

Goooaste brudarna! ♥


I´m yours

otaggad på det mesta just nu!

Vårruset om några timmar, känns lovande! Känns som sommarlov fast det är mer än 1 månad kvar med massa jobbigt i skolan. Förhoppningsvis ska allt arbete vara klart om 2 veckor, då vi drar till Magaluf, herre säger jag bara! Magaluf lär bli grymt iaf! :D om allt löser sig vill säga, men det får man iaf hoppas på! :)

hello sunshine

Herre, varför ska allt vara så seriöst?
varför ska alla vara sura på varandra fast att vi egentligen är vänner?

Tänk positivt, tänk på att vi har varandra, för vad skulle vi gjort utan varandra?

I´ll be there for you



Bästa vänner, jag vet vilka ni är - ni är bäst! ♥

What Is Love



Förändring sägs vara bra?
Men är det verkligen alltid bra?

jag börjar tvivla.

jadu

Att ge och ta, hur svårt kan det vara?



Körskola

Körkort på sikt hoppas jag, men fortfarande en dröm! Bara 99 dagar kvar tills jag fyller 18 år och då blir det körkort! Idag hade jag min första teorilektion och imorgon har jag min första körlektion! Detta kommer nog bli spännande! hihi, håll er inne imorgon bitti, ett tips! Dock har jag glömt vilken tid jag ska köra, men det löser sig! :D

RSS 2.0