Myslördag

Helg och barnen är lediga från skolan. Började dagen med ett besök i bambino parken tillsammans mer barnen och Sandra. Barnen lekte i några timmar och vi satt och pratade med en annan mamma.

Sedan åkte vi till farmorn där vi åt ris, pommes frites och något kött - var rättså gott, men saknar mammas och pappas kött och sås, mums!

Nu kollar barnen på rädda Willy och jag ska vara med barnen hela eftermiddagen! Mamman och pappan ska åka och kolla julklappar så får se vad vi ska hitta på! Verkar som det var något jippo på gågatan, så dit ska vi nog gå en sväng! 

Hoppas ni har en bra lördag!




it´s friday friday

Fredag igen! Sov helt okej inatt, hade dock ont i magen men det hjälper med lite ipren som tur är. Vaknade vi åtta och somnade om en stund till. Haft en lugn fredagsförmiddag! Började med att plocka ur diskmaskinen och åt därefter frukost och kollade första avsnittet på säsong 4 på pretty little liars, spännande! Sedan kom Sandra hem, så vi har väl småpratat lite och nyss har jag städat mitt rum och barnens rum, skönt med lite ordning och reda på fredagar. Sedan ska jag hämta barnen och i eftermiddag blir det en heldag i casa de cultura, barnen har musikträning. Dock är det lite dumt för dom har inte tillsammans så den ena början vid 16.30-17.15 och sen börjar inte den stora förens 18.15, så en heldag. Sedan väntas fredagsmys här hemma. Vädret är molnigt idag, så hoppas inte det börjar regna!

ha en bra fredag!

bestfriends


spännande

Hemlighetsfull som jag är..
 
http://fridisaupair.blogg.se/ 

RSS 2.0