Party all day and all night

Eftersom det är mathildas födelsedag idag, så firade vi henne igår! En mycket trevlig kväll må jag säga! Först en mysig förfest med chipsar och dippar och därefter en hel del kortspel! Sedan runt tolvslaget hamnade vi på lipz! Dansade och hade det mycket kul i goda vänners lag! :) idag var man lite trött men det fick bli ett hårdpass på älvhögsborg, känns bra att ha kommit igång med träningen igen!
Imorgon väntas kräftskiva hemma hos Victoria och jag tror att det kommer bli superkul, wiho för det!


Idag är det ingen vanlig dag!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Mathildas födelsedag! <3 grattis världens bästa kompis! Hoppas du har haft en toppenbra dag med massa roliga presenter!


Underbara kusten! @ bohus malmön

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2257717/images/2012/pic_503119cfddf2b33717005765.jpg" class="image">


I will miss you

Ljusa sommarkvällar börjar bytas ut mot mörker. Sol och varmt mot kallare vindar. Vi är påväg mot hösten. Sommaren har gått riktigt fort och ikväll gör jag min sista jobbnatt och imorgon fyller jag år. Den sista tiden har bestått av ett ständigt tvivlande, men tillslut bestämde jag mig för att inte flytta till Karlstad och läsa där på högskolan som jag kom in på. Det känns förövrigt bra och jag hoppas jag kommer in på den kursen jag sökt här i Trollhättan - sedan är mina andra planer att resa utomlands eller åka någonstans att jobba. 
 
Dessa sista dagar på sommaren kommer jag att ta tillvara på så mycket som möjligt, hoppas på mycket sol!
 
kommer sakna dig vännen!

Man behöver inte alltid visa sig från sin bästa sida - är den tillräckligt bra så lyser den igenom.

 

RSS 2.0