Happy new year!

Gott nytt år alla mina vänner!
Middag med goa tjejjor för att sedan se vad kvällen har att erbjuda! Me likes!
Hoppas allas år har varit bra!
NU KÖR VI! ♥

Om din vän vinner en ny vän är er hemlighet inte längre hemlig.


Var du än befinner dig, så är det dina vänner som formar din värld

Såhär i juletid måste jag påminna mina underbara vänner om hur mycket dom betyder för mig. Alla är unika, på sitt egna lilla sätt. Alla bidrar till mig så himla mycket, vilket gör mig glad - jag känner mig trygg.
Det är mina vänner som lyser upp min värld när allt verkar som mörkast, det är mina vänner tillsammans med mig som bildar de mest roliga och galna minnena som är värda att komma ihåg resten av mitt liv.
Jag tänker inte nämna några specifika namn, men jag tror allt att ni vet vilka ni är.
Jag älskar er verkligen
"ni betyder så mycket! Stöttande i alla lägen och bevisar hur riktig vänskap ska vara: förtroende, tillit, omtänksamhet, hjälpsamhet osv!


Det är inte de mest dyraste sakerna i världen som visar tacksamhet, att få bekräftelse att man är tillräckligt bra kan visas på många sätt och egentligen behöver det inte visas speciellt mycket, för att man vet vart man har alla sina vänner - jag vet iallafall och alla ni har en mycket speciell plats i mitt hjärta!



När jag säger att jag verkligen bryr mig om er, så gör jag det! Jag kan inte finna bättre bästa vänner än vad jag har nu! Ni är så guldvärda, det ska ni veta! Ta till er detta, för det är ni värda!
♥♥♥♥♥♥

dan före dan före dopparedan

Igår kväll fick vårt efterlängtade jullov. Så sjukt skönt, dock har jag några saker kvar som ska fixas men just nu vill jag bara njuta av ledig och allt vad julens tid har att erbjuda. Jag har redan hunnit ha en del julmys redan, vilket uppskattas enormt. Första lovdagen planeras med utgång, vilket verkar bli bra trots allt!
Shopping med clara på IKEA!
Mysigaste kvällen med världens bästa! Fint pepparkakshus och roligt julklappsspel! ♥
Mini-julafton hos bästa Jasmine ♥
Skolavslutning


Fina julklappar från både julklappsspelet med vickyy och benny, sen från jasminen!


Oh yeah

Jaha, detta var ju trevligt :) hahahahaha


Never take someone´s feelings as a joke. You will never know how much it really hurts


I need someone like you, to take care of me when everything is falling apart


WHEN A FRIEND DOES SOMETHING WRONG, DON'T FORGET ALL THE THINGS THEY DID RIGHT

Redan lördag kväll och veckan har gått i racerfart. Måndagen bestod av skola och därefter mycket lycka - världens bästa matilda fick körkort så det blev en hel del åkning i bil och självklart blev det en tripp till donken. Jag har även hunnit med en hel del jobb, plugg och träning. På fredags-eftermiddagen drog jag och vican bilen till överby för lite snabb kik och shopping av chips och goa räkor! Dagen har spenderats på överby med jasmine och emil, en liten julklappsrunda för att se vad man kan önska sig i julklapp - vilket kan vara bra att tänka på i dessa tider. Inte långt kvar till julafton!
Thai-måndag med Clara
Körkortstagaren med lycka i hela kroppen
Marknadsdag!

Alla har vi varit små

Idag är dags för NIF-gymnasternas årliga juluppvisning!
Så det taggas för fullt!
Jag är som sagt ledare för två grupper och de ska vara "alla världens barn" och "Torsbos resa till Afrika" :) Tror det kommer att gå super i och med att det gick bra på förträningen igår. Jag själv ska även vara med och med min grupp ska vi vara  "tusen och en natt" - väldigt påhittigt oså eller?
Bjussar på lite gamla bilder från olika uppvisningar

RSS 2.0