Betydelsefullt ♥

Måste bara säga att jag har dom bästa vännerna någonsin!
Ni betyder så otroligt mycket, även fast ni kanske inte tror det!
Är så himla tacksam över att jag får vara er vän, för utan er hade jag inte varit samma person!
Ni vet vilka ni är!
Love!

Yesterday, då bästis blev 19 år

Igår fyllde världens bästa vän år! Var bjuden på lite barnkalas, vilket var riktigt mysigt :) Alla barnkalasiga-delar var inkluderade. Massa ballonger, korv med bröd, saft och suggrör, lekar och massa mys! Blev riktigt trevligt. Jag hoppas att goaste vännen hade en super duper bra dag!
Love!

good night

Det är läskigt hur humöret kan variera på några sekunder. Från glad till sur och irriterad. Varför blir det så? det kan man undra! Bara för det är det dags att sova! Natti natti!

It´s fridayy

Två lektioner, sedan sportlov. Kan inte säga något annat än att det ska bli skönt!
Lovet får bli kalasigt och bakigt. Världens bästa kompis fyller år, så det blir myyys!
Lite häng med gosekompisar och lite plugg ska nog fördelas under veckan.
nu åter till plugget.

fredagsmys oså.

Veckan har gått fort. Massa projektarbete har hunnits med, jobbat natt, tränat småungar, varit på innovatum osv. Har nu avnjutit fredagsmys med två gosisar på strandis i nåra timmar för att sedan after worka på O´learys med familjen. Senare blir det kräftooor, så sjukt gott!
Morgondagen bjuder på lite träning, lite umgås med söt thilda förhoppningsvis + kalas och senare om det hinns med en kik hem till bäste victoria! känns som att det kommer bli en bra helg. wihooo!

1 Februari

Dagens humör är bättre än gårdagen. Dock spökar magen lite, hmm. Denna dag, första februari har beståt av skola hela dagen lång, har fått reda på massa nya uppgifter - men de verkar helt okej ändå så det är ju tur det iaf. Efter skolan gick jag och thildisen och åt kebabtallrik efter många om och men, mumsigt värre var det! Lite prat om livet oså, alltid lika trevligt och intressant!

RSS 2.0