Dont you worry child

 


Huvudstaden levererar max

Hejjj!
Jag har inte hunnit blogga på ett tag! Det har hänt en hel del sedan sist! Min kurs är köar i skolan och jag blev godkänd - glad Frida! Sedan har jag tränat och träffat lite vänner! Och inte minst packat!

I onsdags kväll åkte jag till min kära kompis Viktoria för att ha en mysig Sleeep-over! Vi gick upp vid halv 5 för att bege oss till Göteborg där tåget till Stockholm skulle ta oss vid 6! Några timmar senare var vi framme i huvudstaden! Bästa Emil kom och mötte oss och sedan visade han oss vägen till deras mysiga boende i en barack! Väl där åt vi pannkakor och sedan tog jag och viktoria oss med hjälp av gps till stadens shopping! Vi hade det jättemysigt och lite handlat blev det! Vi mötte i stan upp Jasmlne och så blev det mega kramkalas! Efter några timmar tittande åkte vi hem och började fixa oss! Kvällen för Swedish house Mafia var här! Kan varit det sjukaste och roligaste jag varit med om! Tänk att 40 000 står och dansar och sjunger till bra låtar, helt galet!

Därefter gick helgen i rasande fart! Fredagens morgon gick i lugnt tempo och vi åt sushi- och thaibuffe till frukost med Jasmine och Emils barackkompisar! Sedan bakade vi pepparkakor och drack glögg, hur mysigt som helst! Emil hade två vänner från trollhättan där, så på fredagskvällen åt vi på en mysig restaurang i gamla stan och sedan lite drinkar på vurma! I lördags åkte vi alla på en shoppingtur till kista galleria, shoppade lite och provade massa kläder, skoj skoj! När vi kom hem gjorde vi tonfisk-sallad och sedan spelade vi kort med barackkompisarna :) sovmorgon imorses och packande för hemfärd! Jag och bästa Jasmine hann även med en promenad på typ 7 km i Haga parken och vid haga slott! Efter många kramar lämnade jag mina gosingar och har nu rest sedan klockan 19, bara 30 minuter kvar! Jag har haft det superbra i Stockholm med bästa vännerna! Kändes som förr i tiden och vi hade massa tid att umgås! Massa Myyyyys!


Idag är det ingen vanlig dag!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Matildas födelsedag! Hoppas din dag har varit gryyyym :) (så kommer dina presenter lite senare) heheh


Världens bästa pappa


Lolli <3 pippi

Saknar dig vännen!


Tisdag 6/11

Dagen i bilder!

// Frida


A nice day

10 Augusti dagen jag föddes och i år dagen jag fyllde 19 år. Det var en bra dag fylld med massa glädje. Glad över en ny telefon. Jasmine och Viktoria kom till mig och plötsligt ringde det på dörren, plötsligt stod Mathilda och Victoria utanför dörren - lagom överraskande! Hihihi, så det kan gå!
 

Helgen i bilder

 

 

 

 

 

 

 


It's hard to forget someone who gave you so much to remember

Jag saknar dig mormor! 8 år går fort men ändå så långsamt.


Det lönar sig inte att springa, om man är på fel väg


London London <3

Lite bilder från London! Hade det så bra, mer om det någon annan dag! Wiho!


Ärlighet varar längst

Veckorna går så fort och det har hänt mycket saker! Jag har pluggat en hel del, varit i London, ett antal partykvällar, födelsedagar, mys med vänner och även bokat resa till Thailand med Mathilda om mindre än 1 månad! Snart ska jag och Viktoria upp till Stockholm och hälsa på Jasmine och Emil och även Swedish house Mafia, ska bli så kul!

/pussss


Tiderna förändras

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2257717/images/2012/pic_5095910be087c369741ebd3c.jpg" class="image">


RSS 2.0