Party rocks

Sikken inte aktivt dag! Haha! Sov jättelänge, åkte och handlade med
Mamma! Sedan borde jag ha pluggat, men Nixpix! Vid 20 begav jag mig till älvhögsborg för ett litet träningspass med victoria, rätt gött nu i efterhand! Ikväll kom pappa hem från Polen också, skönt att ha honom hemma igen! Fick en finfin parfym av honom. Nu är det dags för på med partykläderna och sen slå klackarna i golvet! Puss!


Best friends


Things end. But memories last forever


LYCKA


Hardworking

God kväll! Dagens jobbpass är påbörjat och det går finemang än så länge, dock är det ju ungefär 6 timmar kvar, så mycket kan hända. Idag har jag sovit hela dagen, sedan lite middag på olearys med familj och sedan hem och slappa lite innan det var dags att åka till jobbet! Dags att återgå! Ha det skönt!


Natten är ung och jag ligger vaken

God kväll, eller kanske snarare god natt!

Idag jobbar jag natt och det är därför jag är vaken, jobbar även imorgon! Känns skönt att få lite pengar i oktober, så det är bara att jobba på! Börjar bli lite lagom trött, men det är bara att kämpa på!

De senaste dagarna har varit bra! I onsdags körde jag min pappi till flygplatsen då han skulle till Polen med sitt jobb, sen blev det Ikea och på kvällen gympa! Riktigt kul och jag känner att man faktiskt lär sig något nytt, vilket är skoj. Kanske dags att återgå till jobbbaaaaa! Heja mig när alla andra sover. Hihi! Hoppas ni sover skönt!!


Älskade älskade vänner!


Happy birthday!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det bästa Victorias födelsedag! Hoppas du har haft en grym födelsedag, för det är du värd! Bästa du!! <3


Night

Igår blev jag inringd till jobb, så jobbade inatt! Tiden gick fort och det var riktigt roligt. Sov en stund idag och har även hunnit vara på överby med Victoria och sedan åkte vi och tränade! Idag tränade vi schbaaam och det gick faktiskt jättebra och varma blev vi dessutom! Nu är det snart dags att sova, det enda problemet är att jag har ont, konstigt ont. Jag får hoppas det går över!

Natti Natti!


Kräftskiva

Igår var jag och massa goa vänner hemma hos Victoria på kräftskiva! Jättemysigt och roligt! Goda kräftor och trevligt sällskap! Victoria och Filip hade ordnat allt väldigt bra och det dunkades musik ända in på småtimmarna.  

Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på pretty little liars som jag har blivit lite smått beroende av och sedan har jag umgåtts med min gosetjej Mathilda - en bra fast lugn dag, hihi.


Det är över nu


Om du känner dig ensam, öppna dig då
Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå

RSS 2.0