Imse vimse spindel

KM:et gick jättebra och min grupp vann hela klassen! Skitskoj!
Sedan så gick det bra för småtjejerna med, men dock inte något pris, men de kämpade på ändå! :)
En trevlig dag på Älvhögsborg med massa inspiration! Me likes!

Redskapskörning, Ä-borg, Förträning

Den helgen vi har tränat inför är här, det årliga klubbmästerskapet i NIF äger rum och det känns som det kommer bli en rolig dag med alla gymnasterna. Dagen har bestått med redskapskörning, småkollande på andra grupper i Älvhögsborg, för att sedan träna mina smågymnaster. Dom var jätteduktiga, så det känns som att det kommer att gå hyffsat bra imorgon, vilket är skönt.
Imorgon har jag själv även förträning, vid 8-tiden, tidigt men men! Sedan drar tävlingen igång klockan 12 och mina små discotjejer är först ut. Spännande och nervöst!! Jag själv, kommer vara sista nummret på hela KM:et, så det blir en heldag helt enkelt.
Tjeck bild från förra året, då vi var svanar! Hoppas vi tar hem vinsten i år igen! NU blir det TAGGGAA!

Att komma ihåg


One Week

Bloggningen det senaste har inte varit på topp och har faktiskt inte haft någon lust till att blogga. Första måndagen efter lovet - skönt att komma igång med det sista på terminen men hade hellre än gärna haft ett längre lov. Vi fick våra studentmössor idag och nu börjar dagarna ticka ner, speciellt när vi på mentorstiden kom fram till att det var runt 34 skoldagar kvar till studenten, minus 1 vecka eftersom det blir Ayia Napa i slutet av maj, herre jissesss! Tiden gåår så fort!

Mitt påsklov var jättebra med många goa dagar. Har hunnit umgås med de vänner som jag gillar mest, vilket har varit mysigt och kul. Jag har tränat en del och ätit massa påskmat. Lite festande har det även hunnits med och skärtorsdagen kan ha varit den roligaste utgången på länge med mina fina flickor. En tripp till göteborg och en studentklänning rikare. Födelsedagsfirande av en god vän och jag har även hunnit träffa släkten. Myyys! Gymnastiktävling i vänersborg i lördags var mer rolig än lyckad, men men! Man kan inte alltid vara bäst!

första april

Helgen i bilder


Hårt jobb, ger bra resultat


RSS 2.0