Stockholmsmys

Hej!

Igår fyllde bästa Jasmine 20 år och jag ville så gärna vara med och fira, så bestämde mig för att åka upp till huvudstaden och fira min Goa vän! Så vid 12 tiden satte jag mig på tåget till Stockholm och vid 16 tiden var jag framme! Jag ville vara lite busig så Jasmine hade ingen aning om att jag skulle komma! Så träffade jasmines mamma och Ylva, så när Jasmine kom upp på À-Ls så började vi sjunga! Sååå kul! Förvånad men mycket glad Jasmine, så mysigt och uppskattat! Sedan blev det lite rosa bubbel och jordgubbar innan vi åkte till restaurangen där vi skulle äta! Avnjöt en god italiensk middag tillsammans med nära och kära. Sedan så fick jag äran att sova med Jasmine och Emil, mysigt värre, hihi!

Vaknade tidigt imorse och blev en dunderfrukost med smörgåstårta, mums! Sen tog vi en promenad i solen till Naturhistoriska museet och kikade runt där! Nu har vi precis ätit lunch - vi får se vad kvällen har att bjuda på! Men något hittar vi på, alltid kul med jasminen min!

// Frida


Grattis världens bästa kompis



 



 











 

 
Grattis bästis - Jasmine - Lolli - Jasminiloooo, kärt barn har många namn! Hoppas din 20-års dag blir minnesvärd och fin, för du är värd det bästa i hela vida världen! Happy birthdayy tooo yooouu bestie! <3

Syftet är: Carpe diem

Saknar London. Finfina vänner, galet, shopping, vackert väder, mys, mat, musik, turistigt och allmänt underbart

Smile


En bild säger mer än 1000 ord

Lite bilder från veckor som varit

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2257717/images/2013/pic_510dd0009606ee09b33df207.jpg" class="image">


Första februari

Tjenix!
Har inte blivit så mycket bloggande det sista ändå, men men så kan det vara. Just nu jobbar jag, lite mer än 2 timmar kvar, kämpa på! :) idag blir det att sova, sen synundersökning. Senare får vi se vad som händer, Ludwig ska vara med på 24-timmars så kanske blir en sväng till älvhögsborg för att hejja på Alla cyklare! Dags att återgå!

Puss


RSS 2.0